Lite mer info om håranalys

För att säkerställa orsaken använder jag håranalys. Ett säkert sätt att få reda på hur kroppen jobbar och har jobbat genom åren. Man ser mineralbrister, allergier, hormonstörningar, organfunktioner, status på nerver och muskler och mycket mer. Det är ett sätt att hitta orsaken till problemen. Symptom kan ju vara allt möjligt. Hudutslag, snuva, ögon som rinner, högt blodtryck, kramp, trötthet, ryckningar, astma,  magproblem av olika slag, håravfall, öronsusningar, osv.
Även om personen har tagit prov hos doktorn och där det inte visar något, så är chansen väldigt stor att det syns här. Flera av mina patienter har till och med gjort biopsi på tarmen för att fastställa gluten, men inte hittat något. Samma patienter har gjort håranalys och värdet slår i taket. De tar bort gluten från sin kost och på två veckor mår de mycket bättre. Samtidigt brukar hosta, täppta luftrör och en del av hudproblemen sakta försvinna.
Det stora problemet är att tankesättet är olika när det gäller alternativa metoder och övriga sjukvård. Väldigt tråkigt och konstigt med tanke på att grunden finns i österländsk medicin och de gamla grekerna känner ni till. Någonstans på vägen glömde läkarna bort det och nu är det bara pengarna som styr. Kemiska preparat används för symptombehandling. Det går ju inte att ta patent på en växt.
Håranalys används i rättsmedicinen!
Finns hur mycket som helst att skriva, men vi får ta lite i taget. Kom gärna med frågor.
Här finns en berättelse från en av mina patienter som tidigare hade svår astma.
www.abfrisk.se 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Mannen som pratar med hästar; Eddy Blom

Antidepressiva medel och barn

Inslag i Tv4 om Fibromyalgi